TUOTTEET

Tuotteitamme ovat alumiini- ja teräsovet, lasitukset, teräsrakenteet, julkisivut sekä porras- ja kaiderakenteet. 

 • Mitä me teemme?

  Me valmistamme laadukkaita kotimaisia alumiini -ja teräsovia ja ikkunoit sekä erilaisia teräsrakenteita.

  Esimerkkejä tuotteistamme:

  Kantavat teräsrakenteet EXC2 toteutusluokassa, 1090-laatujärjestelmän mukaisesti

  Teräsportaat

  Metallikaiteet ja käsijohteet

  Teräsovet- ja ikkunat

  Alumiiniovet -ja ikkunat

   

  Tuotteiden pintakäsittelyyn meillä on käytössä märkämaalaamo ja tarvittaessa asiakkaan tilaamat tuotteet voidaan käsitellä myös pulverimaalauksella. Tuotteemme on myös mahdollista sinkitä.

   

  Lue lisää alta muista tuotteistamme

 • Teräsovet ja ikkunat

  Teräsovet valmistetaan aina asiakkaan rakennekuvien mukaisesti tai ikkunasuunnitelmien mukaisesti ja ovimallit voidaan määrittää hyvin vapaasti. Teräksisiä ikkunoita ja ovia voidaan yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovilehti voi itsessään olla reunasta reunaan lasisia tai varustaa potkupelleillä sekä lasia voidaan jakaa eri tavoin osiin. Ikkuna voi olla avattava tai kiinteäksi asennettu. Avattavan teräsoven voi asentaa julkisivuun kiinteiden teräsovien väliin sekä sijoittaan avattavia teräslaseja sekaan. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

   

   

 • Alumiiniovet ja ikkunat

  Alumiiniprofiilista valmistettu ulko-ovi säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa kaikissa olosuhteissa. Alumiiniprofiileista voidaan valmistaa sekä eristämättömät että tehokkaasti eristetytkin ovet, niin tavalliset kuin liuku- ja liukutaitto-ovet. Profiilijärjestelmä mahdollistaa myös erilaiset liukuovijulkisivuratkaisut. Ovet on varustettu kahdella tai kolmella säädettävällä saranalla, ja voidaan tarvittaessa toimittaa murto-, palo- tai luotisuojattuna. Lukitus, painikkeet ja vetimet ovat valittavissa vapaasti valikoimastamme. Alumiini ovet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

   

  Alumiiniprofiileista voidaan valmistaa niin tavalliset kuin erikoismuotoillutkin ikkunat. Alumiini on mittatarkasti muotoiltavissa, materiaali säilyttää ominaisuutensa kaikissa olosuhteissa. Nykyaikaiset profiilit täyttävät tiiviysvaatimukset ja uuden mukaiset lämmönläpäisykerroin vaatimukset. Ikkunat voidaan lisäksi varustaa murto-, palo- tai luodinsuojauksella. Elementtien moninaisuus mahdollistaa yksilölliset ikkunaratkaisut. Alumiinin etuja ovat vähäinen huollontarve, kapeat profiilit ja monipuolinen muotoilu, lisäksi profiileissa on tehokas lämmön ja ääneneristys.

   

 • Terassilasitukset

  Avarra kotiasi. COVER-terassilasitusjärjestelmillä saat monikäyttöistä lisätilaa asuntoosi vuoden ympäri. Lasitus sopii lähes kaikenlaisille terasseille ja esimerkiksi parvekkeille. Tee juhlallinen ruokailutila, hauska leikkipaikka lapsille tai kodikas rentoutumishuone itsellesi vaikka lasikatolla. Lasitukset jättävät maisemat näkyviin ja ovat erittäin helppokäyttöiset. Lasitus kestää sääolosuhteiden vaihtelut ja voit hyödyntää lisätilaa ympäri vuoden.

   

  Pyydä ilmainen kustannusarvio

  Tuomas Kyllönen
  Myynti - Lasitukset - Tuotanto
  Gsm: 040 3569626
  tuomas.kyllonen@paltamonmetalli.fi

Yhteydenotto

 • PALMET@PALTAMONMETALLI.FI
 • KÄSITYÖLÄISENTIE 4B, 88470 KONTIOMÄKI

 

Verkkolaskutustiedot

Pal-Metalli Oy:n sähköiset laskutustiedot

 • Verkkolaskuosoite: 003727018737
 • Operaattorin tunnus: BAWCFI22
 • Operaattori: Basware

Mikäli ette pysty toimittamaan laskujanne verkkolaskuina,
tulee paperilaskut postittaa alla olevaan osoitteeseen:

Pal-Metalli Oy
##003727018737##
(HUOM! Huomioithan, että # -merkit ovat ohjeen mukaisesti)
PL 683
00026 BASWARE