TUOTTEET

Tuotteitamme ovat alumiini- ja teräsrakenteet, julkisivut sekä porras- ja kaiderakenteet.

 • Teräsovet ja ikkunat

  Teräsovet valmistetaan aina asiakkaan rakennekuvien mukaisesti tai ikkunasuunnitelmien mukaisesti ja ovimallit voidaan määrittää hyvin vapaasti. Teräksisiä ikkunoita ja ovia voidaan yhdistellä erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovilehti voi itsessään olla reunasta reunaan lasisia tai varustaa potkupelleillä sekä lasia voidaan jakaa eri tavoin osiin. Ikkuna voi olla avattava tai kiinteäksi asennettu. Avattavan teräsoven voi asentaa julkisivuun kiinteiden teräsovien väliin sekä sijoittaan avattavia teräslaseja sekaan. Mahdollisuuksia on lähes rajattomasti!

   

   

 • Alumiiniovet ja ikkunat

  Alumiiniprofiilista valmistettu ulko-ovi säilyttää muotonsa ja ominaisuutensa kaikissa olosuhteissa. Alumiiniprofiileista voidaan valmistaa sekä eristämättömät että tehokkaasti eristetytkin ovet, niin tavalliset kuin liuku- ja liukutaitto-ovet. Profiilijärjestelmä mahdollistaa myös erilaiset liukuovijulkisivuratkaisut. Ovet on varustettu kahdella tai kolmella säädettävällä saranalla, ja voidaan tarvittaessa toimittaa murto-, palo- tai luotisuojattuna. Lukitus, painikkeet ja vetimet ovat valittavissa vapaasti valikoimastamme. Alumiini ovet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä.

   

  Alumiiniprofiileista voidaan valmistaa niin tavalliset kuin erikoismuotoillutkin ikkunat. Alumiini on mittatarkasti muotoiltavissa, materiaali säilyttää ominaisuutensa kaikissa olosuhteissa. Nykyaikaiset profiilit täyttävät tiiviysvaatimukset ja uuden mukaiset lämmönläpäisykerroin vaatimukset. Ikkunat voidaan lisäksi varustaa murto-, palo- tai luodinsuojauksella. Elementtien moninaisuus mahdollistaa yksilölliset ikkunaratkaisut. Alumiinin etuja ovat vähäinen huollontarve, kapeat profiilit ja monipuolinen muotoilu, lisäksi profiileissa on tehokas lämmön ja ääneneristys.

   

Yhteydenotto

 • (08) 687 1250
 • KÄSITYÖLÄISENTIE 4B, 88470 KONTIOMÄKI