YRITYS

Pal-Metalli on toteuttanut teräs-ja alumiinirakenteisia ovia ja ikkunoita sekä mittatilaustuotteita vuodesta 1982. Yritys on aina luottanut käsityöhön ja kovaan ammattitaitoon. Maailman muuttuessa myös yritystä on kehitetty viime vuosien saatossa vastaamaan nykymaailman tarpeisiin. Kehitys ei ole vaikuttanut käsityönä tehtäviin rakenteisiin tai ammattitaitoon vain päinvastoin yrityksessä uskotaan ammattitaidon kehittämiseen ja ympärille kehitettäviin työkykyä parantaviin tuotteisiin. Tämä kehitys on tuonut yritykseen myös uudet yrittäjät vuonna 2015, uusien yrittäjien myötä yrityksessä tapahtuu kehitystä hyvinvoinnin ja toiminnan kehittämisen suhteen ja usko tulevaisuuteen on kova.

Edellinen omistaja Erkki Piirainen on jäänyt yritykseen työskentelemään kunnes voi vetäytyä eläkkeelle. Erkin suurimpana haasteena on opettaa vuosikymmenten kokemus uusille yrittäjille.

Tulevaisuuden näkymänä yrityksessä uskotaan että toimintaa voidaan laajentaa koko suomen kattavaksi eikä toimia pelkästään Kainuun alueella. Tähän luottaen myös henkilöstö resursseja on lähdetty kehittämään ja tuotannon tiloja laajentamaan sekä uusimaan.

Yhteydenotto

  • (08) 687 1250
  • KÄSITYÖLÄISENTIE 4B, 88470 KONTIOMÄKI